RECENZIJA GEL LAKA +JOŠ NEŠTO

Kao i svaka žena želim da imam lepe i negovane nokte,ali to je skoro pa nemoguće budući da su mi ruke 90% vremana u vodi,samim tim nokti pucaju,a da ne pričam o tome da mi se lak non stop skida i da ga moram bukvalno 2x na dan mazati.

Zbog toga sam bila rešila da opet uradim izlivanje,posle duge pauze. Loša odluka iz više razloga prvo debeli su,drugo non stop moram da radim korekciju,da pazim da ne puknu i opet nisu moji.

Nosila sam ih par meseci,i na svakih mesec dana radila korekciju koja košta 1000din.

Reših da ih skinem. Budući da mi je bilo glupo da idem kod kozmetičarke i da joj objašnjavam zašto više neću da ih radim, jer znam da bi me ubedjivala,ja sam rešila da  izbegnem tu situaciju. Iz tog razloga sam uzela turpiju i turpijala sam sve dok mi ruke nisu otpale. Nakon toga nokti su mi bili tanki i izgrebani toliko da ni lakom to nisam mogla da pokrijem ,plus me je noktna ploča bolela narednih mesec dana. Mada moram da priznam da kad izlijete nokte i nalakirate  lak će vam duže trajati,nego kad nalakirate svoje nokte i gde god da idete nokti su vam uvek lepi.12894509_1023968794336060_384620781_o                          Trenutno je ovo moja kozmetika za nokte

-Avonov lak za jačanje

-Eveline lak

-Eveline gel za nokte

 

Ali ja nemam vremena da nokte lakiram tik pre nego što negde krenem ili da ih lakiram 2x na dan,iz tog razloga čak sam išla kod kozmetičarke i ona mi je lakirala sa boljim nekim ali opet se skinulo tačnije odma to veče što je bilo veoma razočaravajuće.

Neko će reći da je dva sloja laka puno,ali nije osim što je boja laka intezivnija tim su i nokti zaštićeniji od pucanja

Krenem u Lilly drogeriju sa namerom da kupim lak za jačanje noktiju,i dok sam tako razgledala po radnji ugledam lak + gel u pakovanju cena mu je bila nekih 300 i neki dinar ne sećam ajde reko i to da probam budući da sam za tu marku čula sve najbolje tj za njihov lak za jačanje noktiju 8u1 ali njega treba tek da isprobam pa ću uraditi recenziju i za njega.

Meni kad pukne nokat ja ne lepim kesicu od čaja,već namažem lak za jačanje,zatim dva sloja laka,i doskoro sam mazala bezbojan na kraju,a sad gel lak,i ništa se ne vidi i noktu nema mrdanja(osim ako nije ceo pukao,onda tu nema pomoći)

Jedva sam čekala da dodjem kući da isprobam taj lak i gel,prvo sam na nokte nalakirala avonov lak za jačanje,jer su mi nokti još uvek oštećeni i iz tog razloga ne mogu da počnem sa ovim 8u1 lakom budući da ne sme na oštećene nokte.12903881_1023967737669499_76508099_o(1)

                      Uskoro recenzija za 8in1 lak za jačanje noktiju

 

-Zatim sam nalakirala 2 sloja Eveline laka za nokte i gel odozgo,ono što mi se svidja lak se brzo osušio a gelu je trebalo nekih 15min.

Nokti su imali jako lep sjaj i boja laka je divna(boja ima razlicitih),ali kada se zagledam još se malo vide ogrebotine,ali nije strašno,gel se odražao ceo dan iako su mi ruke bile baš puno vodi,tek uveče sam videla da se počeo pomalo pri vrhu tek skidati tako da moja ocena za gel lak je 9 iz razloga što 10 čuvam za neki revolucionarni lak koji će sve moći da podnese i vatru i vodu i kišu i sneg i sunce he,he.

Šalu na stranu ja sam zadovoljna gel lakom i koristim ga  svakodnevno u lakiranju noktiju,svidja mi se i njegova četkica i lakoća kojom ga nanosim. 12919345_1023968867669386_1256881642_o

                                             Eveline  lak i gel lak 

Sad ja verujem da ima više vrsta tih gelova tako da kad ovaj potrošim probaću i druge pa da uporedim kvalitet.

 

Uskoro očekujte recenziju 8 u 1 laka za jačanje noktiju.

Napišite dole u komentarima koje lakove vi koristite za jačanje i kakvo je vaše mišljenje o gel laku.

 

 

 

Spread the love
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

Оставите одговор